[O1] Jak wyczyscić tapicerke??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marian05
    Classic
    • 2010
    • 13

Zamieszczone przez baca10
    Pogratulowac zakupu, a ja ze swojej strony dozucilam bym niebieskie koguty :twisted:
    Wystarczą zielone kamizelki odblaskowe. Kolega ma srebrnego Passata B6 i jeżdząc często trasę Warszawa-Kraków zakłada takowe ubranko. I wystarczy mignięcie długimi, aby koleś przed nim przestraszony zjechał na prawo... Tak samo byłoby z MDO
  • przemo_w2
    Classic
    • 2009
    • 28

Koledzy pomozcie mam okte z 2001 roku ale tapicera dam masakra nawet woda zostawia plamy pytanie czym wyczyscic ???jaki detergent i jaki sprzet ???

Komentarz

• Guguś
      L&K
      S_OCP Member
      • 2008
      • 1212

Najlepiej poddaj sprawę specjalistą, zapłacisz 100 zetka i zrobią porządnie

a jeżeli chcesz sam to odkurzacz piorący by się przydał z końcówkami do tapicerki.

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• jama89
        L&K
        • 2008
        • 1214

Odpowiedzi na to pytanie szukaj tu:

lub na innym forum

ewentulanie pogadaj z kolega Maru on sie zna na tym, bo ma odkurzacz pioracy

pozdro
        Octavia 1.9 TDI ASZ

.

Komentarz

• mecholl
          L&K
          • 2008
          • 1006

Zamieszczone przez przemo_w2
          nawet woda zostawia plamy
          U mnie jest podobnie. W zimie zawsze spadnie trochę śniegu na siedzenia przy otwarciu drzwi i pózniej w tym miejscu są dziwne ślady < takie coś jak plamki, zacieki >. Ja znalazłem na to inny sposób, kupiłem prawie nową tapicerkę, po zimie zmienię a przy następnej zimie położę jakieś delikatne kocyki żeby sytuacja się nie powtórzyła

Przed założeniem nowej tapicerki spróbuję uprać starą < jako, że mam dostęp do odkurzacza piorącego > ale nie sądzę, żeby dużo mi to dało.
          Nasze Auta http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=599169#599169

Komentarz

• Deco
            Rider
            • 2008
            • 612

Do tapicerki są odpowiednie środki chemiczne. Ale nie radzę prać w zimę chyba, że ma się ogrzewany garaż i parę dni wolnego.

Komentarz

Pracuję...